Yrittäjän hyvinvointikartoitus

Hyvinvoinnin kulmakivet ovat ravitsemus, liikunta, palautuminen (uni ja stressinhallinta). Nämä yhdessä ajatusten ja mielen kanssa ovat avainasemassa yrittäjän jaksamisessa ja tuloksellisuudessa.

Tällä terveyskyselyllä haluamme auttaa sinua kartoittamaan terveyteesi vaikuttavia osa-alueita. Vain hyvinvoiva yrittäjä ja työntekijä on oikeasti tehokas ja nauttii tekemisestä. Kyselyn ovat tuottaneet kokeneet sairaanhoitaja-ravintovalmentajat Janika Maunula ja Suvi Ainasoja Oman elämän stara Oy:stä.

Kyselyn aikana saat tietää missä menet, ja Taloustulkki Oy tarjoaa "ensiapuoppaan" hyvinvointisi parantamiseksi, jotta jatkossakin jaksat ja voit hyvin.

Kysely koostuu neljästä osiosta, jatkathan loppuun asti jokaisen osion jälkeen niin saat kokonaiskäsityksen ja neljännen osion lopussa oppaan itsellesi.

Huomaa että vastauksia ja tietojasi ei tallenneta eikä lähetetä mihinkään. Jos haluat ne itsellesi talteen, ota tulosteet koostesivuilta. Taloustulkki ei käytä kyselyä kaupallisiin tarkoituksiin, vaan tarkoitus on saada Suomeen lisää hyvinvoivia yrittäjiä.

Aloitetaan sinusta, jo tänään 🙂