Asiakastyytyväisyys ja kuulumiset

Maailmantilanne on mikä on. Meillä Taloustulkissa tapahtuu iloisia asioita. Liikevaihtomme kasvoi liki 40% ollen 2021 vuonna 520te. Kasvu on vaatinut lisää ammattitaitoisia tekijöitä ja joukkueemme on vahvistunut. Kiitos meidän loistavat, palvelualttiit ja ammattitaitoiset tekijät ja mukavat asiakkaat! Henkilökuntakuva tullaan päivittämään nettisivuille lähiaikoina.


Taloustulkin väki kiittää asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneita! Onnittelut hedelmäkorin voittajalle! Voittajayritys saa ansaitsemansa hedelmät tänään.


Saimme erinomaisen palautteen! Tätä tukee myös käytännönosoitus siitä, että yhtään tyytymätöntä asiakasta ei ole poistunut alkaen vuodesta 2013. Asiakaskuntamme on kasvanut, ollen nyt lähemmäs 150. Meillä on mahtavat asiakkaat! Työmme on innostavaa ja koemme sen tärkeäksi. Tämän vahvistaa asiakastyytyväisyyskyselyn ohella tehty työtyytyväisyyskysely.


Saamamme palautteen mukaan olemme vastanneet täysin asiakkaidemme odotuksia taloushallinnon ulkoistamisesta ja asiakkaamme ovat valmiita suosittelemaan meitä muille. Yrittäjät kokevat saavansa tarvittavat tiedot päätöksenteon tueksi ja reagointiaikaa pidettiin sopivana. 92 prosenttia kokee saavansa riittävät tiedot yrityksensä taloudellisesta tilanteesta riittävän nopeasti, mutta otamme vakavana kehittävänä palautteena sen, että tuo loppu 8 % voisi myös jatkossa kokea samoin.


Tässä otos saadusta vapaasta palautteesta:


”Oikeastaan ei tuu edes mieleen kehitettäviä asioita. Onnistumisissa päällimmäisenä tulee mieleen palvelualttius sekä tietotaito ja osaaminen.”

”Homma toimii kaikinpuolin. Hyvin jaksatta pyytää puuttuvia tietoja.”

”Hyvä kuukausittainen raportointi.”

”Anun kanssa yhteistyö toimivaa ja reagointi nopeaa. Samoin toisessa yhtiössä Hannan kanssa sujuvaa
yhteistyötä.”

”Kuuntelette asiakkaan erikoisemmatkin toiveet ja yritätte aina parhaanne mukaan auttaa.”

Rovaniemeläiset ovat iloista ja innostavaa kansaa. Taloustulkki laajensi toimintansa toimitilojen muodossa lähemmäs Korvatunturia tällä viikolla. Meidät löytää Lumijoen ohella nyt myös Rovaniemeltä osoitteesta Kansankatu 10.

Työniloa ja intoa niin yrittäjille kuin työntekijöillekin! Aurinkoista mieltä lähestyvään vappuun!